Over Joke en Ester

Joke is eigenlijk de hoofdpersoon, ze is mijn moeder. Ze heeft altijd veel genaaid, vroeger voor mijn broer en mij. En nu nog regelmatig voor zichzelf en op de voorziening (voor mensen met een verstandelijke beperking) waar ze vrijwilligerswerk doet.

Zo heeft ze ook altijd veel poppenkleertjes gemaakt voor mij en mijn vriendinnetjes. Nu ben ik inmiddels de poppen ontgroeid, maar poppenkleertjes is mijn moeder altijd blijven maken, ze kon er altijd wel iemand blij mee maken. Door de vele leuke en positieve reacties van mensen, is ze ze ook gaan verkopen, bijv op markten. Later is ook het idee ontstaan om een website te maken, om zo de kleertjes ook via internet te gaan verkopen. Onder het motto: 'we zien wel waar het schip strandt'.

Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid met allerlei andere spulletjes naast de poppenkleertjes en ben ik zelf ook langzamerhand een beetje in de leer bij mijn moeder.

Hier is dus onze vernieuwde site, deze is continu in ontwikkeling, omdat er telkens weer nieuwe spulletjes in de maak zijn.

We houden u op de hoogte!

Groet Joke en Ester